About us

About us

 
Coperte reviste Modele consacrate Pictoriale Reclame Prezentari

Infiintata la Brasov in anul 1995,ARTEMIS este una dintre agentiile de modele care, datorita realizarilor pe plan national si international, a reusit sa se afirme in domeniul modelingului si sa intre in topul celor mai bune agentii de modele din Romania.

Astfel, conform clasamentului realizat de jurnalistii de moda, sub patronajul reputatei agentii ELITE (Viena) , in martie 1999,ARTEMIS se situeaza pe primul loc in Brasov si in primele 10 agentii de modele din Romania. Un an mai tarziu, in cadrul concursului „TOP MODEL ROMANIA”, ARTEMIS  este nominalizata ca „cea mai buna agentie” din provincie.

Revista Biz o nominalizeaza in primele 5 agentii din tara,iar “The Business Review” o include in topul celor mai bune agentii din Romania in “The Work Book”.

In perioada 2001-2014 agentia este prezenta in topul firmelor alcatuit de Camera de Comert si Industrie Brasov, in 2014 obtinand diploma de excelenta ptr ramanerea in top si pentru cei 20 de ani de activitate.

ARTEMIS se ocupa de descoperirea, formarea si lansarea modelelor. Se adreseaza potentialelor modele din Brasov si din judetele limitrofe Brasovului. Agentia  are , in permanenta , in atentie, dezvoltarea departamentelor sale, respectiv:

Departamentele Modele Copii ( varsta 10luni-14 ani),  Modele Fete, Modele Baieti, dar si Departamentul Casting Actori(Talents) si Real People (look-uri diferite pentru figuratie filmare).

Formarea modelelor se realizeaza in cadrul cursurilor de modeling pe care le organizeaza agentia, unice prin diversitatea si utilitatea programelor lor, fapt atestat de palmaresul bogat al scolii de modele al agentiei ARTEMIS prin titlurile dobandite de absolventii ei, si amintim pe cele mai importante:ELITE MODEL LOOK Romania(locul I si locul III), ELITE MODEL LOOK(Nisa , Franta), METROPOLITAN TOP MODEL Romania(locul I si locul III) ,METROPOLITAN TOP MODEL (Paris,locul IV), Miss Romania (finalista la Miss Europa).

De asemenea tinem sa apreciem nivelul inalt la care au ajuns, modelele agentiei,prezentand sau realizand pictoriale ptr designeri renumiti la Paris,Londra si Milano. ARTEMIS a descoperit si format  modele devenite in prezent nume  importante si de succes in showbiz-ul romanesc : Adi Nartea , pe scena teatrului sau pe marile ecrane: Fulvia Folosea (actrita-Teatrul National Bucuresti),Anca Florea(actrita rol principal film”Ingerul necesar”), in paginile revistelor prin coafurile de exceptie, realizate pentru pictoriale, celebru in domeniu,Sorin Stratulat(hairstylist), in spatele camerei foto:Valentin Brutaru (licentiat arta  fotografica si fotografie ptr publicitate,Stockholm) sau reporter stiri: Sergiu Voicu (Digi 24).

Amintim colaborarea cu Igor Munteanu (model, coregraf, jurat emisiunea”Dansez printre stele”-2014).      Profesionalismul agentiei este confirmat prin prestatia modelelor sale, pe podiumul de prezentare, pentru designeri renumiti si amintim pe Catalin Botezatu , Doina Levinta sau din afara tarii : Jean Paul Gautier, Valentino sau pentru importante branduri( Alb si Negru,Jolidon, I.D.Sarrieri,TinaR, etc.)

Fotomodelele descoperite, formate si lansate de ARTEMIS, au realizat pictoriale si coperte pentru revistele: Avantaje, Elle,Unica, Lumea Femeilor,Madame Figaro ,Femeia, Estetica, 2000Plus,Exces, Acasa Magazin,de asemenea si in paginile de vestimentatie pentru copii si adulti ale revistelor Selgros Cash &Carry.

Detinand  o solida si variata baza de date , agentia s-a facut remarcata prin colaborarile sale, cu televiziunile locale si nationale , asigurand figuratie pentru  show-uri de televiziune( TVR– “Ceaiul de la ora 5”, “Sarabanda”,Festivalul “Cerbul de aur”),Antena 1( casting si figuratie in clipurile “promo”) sau cu case de film pentru spoturi publicitare “Caraiman”,”Ursus”,”Dacia Nova”, “Romania Surprinzatoare”, “Prigat” , “Vitza Romaneasca(Vincon)”.

Agentia ARTEMIS  este organizator al Festivalului National de Moda de la Brasov”White Night Fashion”, implicand un numar mare de modele proprii din Brasov , dar si ale agentiilor partenere din Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj si Timisoara.

De asemenea agentia ARTEMIS a fost prezenta cu modelele sale , pe podiumul de prezentare de la Romanian Fashion Week de la Iasi si Bucuresti.

Pentru o cat mai mare experienta a modelelor si pentru cresterea cotei lor, pe piata modelingului ,  ARTEMIS a colaborat si este deschisa in continuare, pentru colaborari, cu cele mai prestigioase agentii de modele din Romania si de peste hotare.

Activitati ( servicii):

Modele pentru:

Prezentari de moda

Coperte de revista

Pictoriale de moda

Tv Shows

Spoturi publicitare

Videoclipuri

Figuratie film

Alte activitati( servicii):

Sampling,promotii,hostess

Organizari evenimente

Organizarea Festivalului National de Moda de la Brasov”White Nights Fashion”

Casting

Cursuri modele